Zastosowanie: do ciast śmietanowych oraz w gastronomii do lodów, naleśników, gofrów, głównie na zimno. Produkt charakteryzuje się ładną, półpłynną, klarowną, konsystencją.
Zastosowanie: do ciast śmietanowych oraz w gastronomii do lodów, naleśników, gofrów, głównie na zimno. Produkt charakteryzuje się ładną, półpłynną, klarowną, konsystencją.
Zastosowanie: do ciast śmietanowych oraz w gastronomii do lodów, naleśników, gofrów, głównie na zimno. Produkt charakteryzuje się ładną, półpłynną, klarowną, konsystencją.
Zastosowanie: do ciast śmietanowych oraz w gastronomii do lodów, naleśników, gofrów, głównie na zimno. Produkt charakteryzuje się ładną, półpłynną, klarowną, konsystencją.
Zastosowanie: do ciast śmietanowych oraz w gastronomii do lodów, naleśników, gofrów, głównie na zimno. Produkt charakteryzuje się ładną, półpłynną, klarowną, konsystencją.
Zastosowanie: do nadziewania rogalików , muffinów, paczków na zimno. Produkt o ładnej półpłynnj konsystencji
Zastosowanie: do nadziewania rogalików , muffinów, paczków na zimno. Produkt o ładnej półpłynnj konsystencji
Zastosowanie: do nadziewania rogalików , muffinów, paczków na zimno. Produkt o ładnej półpłynnj konsystencji
Zastosowanie: do nadziewania rogalików , muffinów, paczków na zimno. Produkt o ładnej półpłynnj konsystencji
Wiśnia kandyzowana w syropie
zawartość owoców: 64%
Produkt polecamy do ciasta węgierskiego i do dekoracji. Pozostały syrop świetnie nadaje się jako nasącz do tortów.
Ładnie zachowane owoce w syropie.
Do stosowania głównie na zimno.
Opakowania: wiadro 3,2 kg lub 12 kg
Termin przydatności do spożycia wynosi 6 miesięcy od daty produkcji.
Znajdź nas na Facebook